Een tuinscherm beschermt je tegen wind, zodat je onder optimale omstandigheden kan wegdromen in je achtertuin. Maar wind is lang niet de enige reden om een tuinscherm te plaatsen. Ook je privacy gaat er een fikse sprong op vooruit en voor eventuele huisdieren vormt een tuinscherm een esthetisch verantwoorde omheining.

Een "afgebakende" tuin

Een schutting rondom uw tuin om uw eigen stukje privacy af te bakenen, geeft direct een gevoel van veiligheid.  Privacy slaan we hoog in het vaandel, vandaar dat er steeds vaker voor een dichte afsluiting gekozen wordt.  Tuin schermen in hout, hardhout of kunststof scoren dan ook steeds hoger en hoger.

Een "eigen" stukje tuin

Wanneer we denken aan een draadafsluiting, denken we spijtig genoeg ook vaak aan een gebrek aan privacy.  Hierin biedt Best Fence u tal van mogelijkheden gaande van heidematten tot bamboematten, of wat dacht u van pvc lamellen?

Privacy en veiligheid dankzij een poort

De meesten onder ons willen hun eigen stek volledig afsluiten om zoveel mogelijk van privacy en veiligheid te kunnen genieten.  Aanvankelijk kiezen vele mensen voor een afsluiting rondom de tuin, maar om het geheel compleet te maken, sluiten ze ook hun oprit af door middel van een draaipoort of schuifpoort. Deze keuze is afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse.

img_divider